Leden inlog
Harmonie Made

Over St. Caecilia

Harmonie- en Tamboerkorps St. Caecilia is een bruisende en vooral muzikale vereniging uit het Noord-Brabantse Made met circa 135 leden. Made is een van de 6 kernen die behoren tot de gemeente Drimmelen. De geschiedenis van de vereniging gaat al terug tot voor 1919.

Het Harmonie orkest staat tegenwoordig onder leiding van Erik Rozendom en komt uit in de 3de divisie. De repetitie is elke maandag van 20:00 tot 22:00 in de Korenbeurs te Made.

Het Tamboerkorps staat onder leiding van Djuri den Tuinder en is de afgelopen jaren al meerdere malen gepromoveerd en kampioen geworden. Het Tamboerkorps repeteert op maandag van 19:30 tot 20:30.

Het Jeugdorkest Poco a Poco staat onder leiding van Erik Rozendom. Hierin spelen de jeugdleerlingen na de eerste jaren muziek opleiding voor het eerst samen als opstap naar het groot orkest.