Leden inlog
Harmonie Made

Geslaagde jeugddag St. Caecilia

Geplaatst op 07-09-2020 om 09:57 door Ramon van Dongen in de categorie algemeen

Op zondag 6 september hield harmonie en tamboerkorps St. Caecilia uit Made de jaarlijkse jeugddag bij Polderevents in Wagenberg. Bekijk hier de foto's!

Rond 13:00 uur werden een kleine 40 jeugdleden van St. Caecilia welkom geheten door de eigen begeleiders bij het terrein van Polderevents in de Wagenstraat. Eenmaal compleet werd de regie overgenomen door de medewerkers van Polderevents. Dat waren deze middag Anouk, AJ en Tjeerd. Gedurende de hele middag begeleidden zij de jongens en meiden op enthousiaste en professionele manier bij allerlei enerverende spel- en sportactiviteiten.

De jeugdige muzikanten die verdeeld waren in 2 groepen konden zich uitleven bij: een kruiwagenrace, het spectaculaire arrow atack, de bananenrace met een soort verlengde skippyballen. levend Mastermind, een uitdagende hindernisbaan, echt boogschieten, topo toppers en als sluitstuk een natuurlijke doolhof in het metershoge maisveld. Halverwege de middag was er een drinkpauze ingelast en dat werd door de jeugd erg op prijs gesteld, want van sporten krijg je dorst en door de zon was de temperatuur toch al aardig opgelopen. De hele middag zo intensief bezig zijn maakt niet alleen dorstig, maar ook hongerig. Na afloop van het spellencircuit kreeg iedereen lekkere boerenfrietjes met saus en snack naar keuze. Daarna was er nog even tijd om wat na te praten of om een balletje te trappen.

Voordat iedereen werd opgehaald of op eigen gelegenheid weer huiswaarts ging, werd nog de gebruikelijke groepsfoto gemaakt. De meiden en jongens en alle begeleiders konden terugkijken op een zeer geslaagde jeugdactiviteit.